Gewichtsconsulente aan Huis

Lekker comfortabel en veilig bij U thuis

Ik kom naar U toe voor de persoonlijke consulten en/of workshops. Lekker relaxed en prettig in uw eigen omgeving. Ik zie u in uw eigen omgeving en u hoeft de deur niet uit. Ik neem mijn weegschaal en meetlint mee en u zorgt voor een kopje koffie of een glas water. Soms kunnen de drempels om iets aan overgewicht te gaan doen erg hoog aanvoelen. Ik maak ze een stuk lager voor u. Neem contact op met me voor de mogelijkheden of vul meteen het formulier in en u hoort binnen 24 uur wat ik voor u kan betekenen.

gewichtsconsulente aan huis

Uw consulente aan huis!

Persoonlijk of online op bezoek

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot Skype of FaceTime consulten, ook dan is de drempel een stuk makkelijker om overheen te stappen. Zelfs alleen een kennismakingsgesprek of een eenmalig voedings- of bewegingsadvies kan op deze manier een stuk bereikbaarder worden. Neem een kijkje bij de diverse pakketten of de losse tarieven wat voor u werkt.

Gewichtsconsulente aan huis of onlinegewichtsconsulente aan huis of online