Hoe kunnen we nu verder?

De mogelijkheden

Heb je net ontdekt dat je toch niet daar zit qua gezondheid en/of gewicht waar je dacht dat je zat? Dan kunnen we nu gaan kijken hoe we je daar wel kunnen krijgen. Er zijn een heleboel mogelijkheden. Van eenmalig tot hele trajecten, een vriendinnenconsult of met je hele gezin, een kookworkshop met vrienden of wekelijks op de weegschaal? Het kan allemaal. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. De prijzen liggen dus ook ver uit elkaar. Een groot voordeel is dat steeds meer ziektekosten verzekeringen vanuit de aanvullende pakketten vergoedingen bieden voor consulten, trajecten en voedingsadviezen op weg naar een gezonde(re) levensstijl.02072010trouwen 162

Ik noem een paar mogelijkheden:

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Klik op de link voor meer informatie.
Eenmalig uitgebreid voedings- en bewegingsadvies van 1,5 uur € 50
Vriendinnen consult (min. 2 personen) van 1,5 uur € 35 p.p
Uitgebreid Gezinsconsult (max. 5 personen) van 1,5 uur€ 75
Pakket Gezond Gewicht 12 weken 6-12 kilo afvallen € 250
Stoomcursus Gezond Eten in 6 weken incl. kookworkshops€ 150
Online coaching via Skype en email € 25 / € 30

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden en passen we het traject aan op jouw specifieke wensen en situatie. Kijk op deze pagina voor de prijzen en hier voor diverse pakketten. Voor de vergoedingen van de diverse verzekeraars kijk hier.

Wil je meer informatie? Bel me op 0640442820, stuur een email op info@fitfoodnaarden.nl of stuur een intake-formulier naar me op.

Ik hoor graag van je of ik kom langs voor het gratis kennismakingsgesprek.