Toe aan een verandering?

Ik ben er klaar mee, nu ga ik er echt iets aan doen! Hoe vaak heb je dat al gedacht de afgelopen weken? Of deze: Ik bewaar deze kleren achter in de kast, binnenkort kan ik ze weer aan! Of het welbekende: Morgen begin ik echt met sporten en gezond eten, nu nog even genieten! Dan nog de saboteer gedachte: Nu heb ik gesport, dus mag ik twee keer zo veel eten of wel die gebakjes! Ook leuk: Ik koop deze broek/jurk/trui wel ondanks dat ie wat krap zit, binnenkort kan ik hem wel aan!

Klinkt dit bekend? In je omgeving of in je eigen hoofd? Misschien is het dan nu wel echt tijd om hulp te vragen. Er is niks moeilijker dan je vaste gewoonten en leefstijl te veranderen. Dus neem contact op met mij! Samen gaan we aan de slag om jou daar te krijgen waar je wil zijn! Dat kan een streefgewicht zijn of een gezonder eetpatroon, goedkoper boodschappen doen, meer sport/bewegen in je leven tot zelfs een gezonder kind! Ik coach jou op de manier die voor jou werkt. Samen zoeken we dat traject dat bij jou past. Dat kan zijn iedere week op de weegschaal, workshops, online informatie, emails, contact via Whattsapp, eenmalig uitgebreid voedings- en/of beweegadvies, gezinsconsult, cursussen of presentaties.Quote

Ik kijk naar jou, jouw mogelijkheden, onmogelijkheden, beperkingen, aversies en voorkeuren en daarop stemmen we het traject af!

Doe hier de Lifestyle Check en je kunt hiernaast eens kijken naar je BMI. Of die goed is of dat er wat moet gebeuren. Lees de berichten en andere interessante artikelen op mijn website. Doe je zelf een plezier en zet die stap voor JOU! Je bent het zeker waard om jezelf beter te voelen, in je kleren en in je hoofd. Zodat je weer energiek verder kan. Ik help je graag!

Graag hoor ik van je!

Miek van Setten

Fit & Food Naarden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.