Wat zouden jullie nou nodig hebben?

In mijn huidige werk als lifestyle coach ben ik constant op zoek naar manieren om mensen over de drempel heen te krijgen om hun levensstijl gezonder te maken! Het blijkt toch erg moeilijk te zijn om mensen zover te krijgen dat ze zelf contact opnemen met een coach of gewichtsconsulent. Het is natuurlijk ook een behoorlijk persoonlijk iets waar je openheid aan moet geven. Het ligt heel dicht bij mensen om over voedingspatroon en andere levensstijlfactoren te praten. Ik ben op zoek naar wat ‘luchtigere’ manieren om mensen wat te leren over voeding, beweging en alles wat daarbij hoort. Zoals ik al in een eerder bericht meldde, ben ik op heel veel fronten bezig om trajecten, programma’s en projecten op te zetten. Een vraagteken_groenbelangrijke vraag blijft toch wel, wat willen de mensen, jullie dus? Het probleem is dat er natuurlijk zo ontzettend veel ideeën in mijn hoofd zitten, maar waar is nu echt behoefte aan? Ik heb natuurlijk mijn trajecten en die wil ik ook zeker blijven doen! Daarnaast vraag ik me af wat interessant zou zijn voor jullie? Ik heb mogelijkheden om bijvoorbeeld een kookworkshop te organiseren, om korte pakketten te doen, lezingen en workshops, korte en/of lange cursussen over diverse relevante onderwerpen, eenmalige leefstijlanalyses, inloopochtenden? Waar ligt de behoefte? Ik zou graag van jullie weten hoe jullie hierover denken! Laat onder aan de pagina je reactie achter. Hoe meer reacties, hoe beter ik kan aansluiten op de behoefte. Laat ook even je leeftijd achter, zodat ik een goed beeld kan vormen van mijn doelgroep. Ik hoop op heel veel reacties! Je mag dit bericht natuurlijk delen en/of doorsturen! Like me op Facebook voor meer informatie over een gezonde(re) levensstijl en over mij!

 

Met gezonde groet,

Miek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.